Renoven el parquet del pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols

El pavelló d'esports Carles Nadal, a Sant Feliu de Guíxols, presenta un rentat de cara amb la substitució del seu parquet. El cost de les obres ha estat d'uns 150.000 euros, entre els quals 25.000 euros s'han cobert gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona.

El batlle del municipi, Carles Motes, es va comprometre amb el Club Patí Guixolenc per a renovar el parquet del pavelló Carles Nadal, durant el pregó de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols, a finals de juliol.

Si bé és cert que les obres s'han endarrerit, perquè el primer anunci de licitació va quedar desert, finalment la promesa s'ha materialitzat. Els treballs, en concret, van arrencar a finals de desembre i s'han estès fins aquest febrer.

Actuació del Club Patí Guixolenc per inaugurar el parquet
Les encarregades d'estrenar el nou parquet han estat una cinquantena de nenes i nens del Club Patí Guixolenc. Fins ara, les seves esportistes en els entrenaments havien d'emprar les rodes més toves, a causa del desgast de l'antic paviment. Aquest dissabte, amb motiu de la inauguració, han protagonitzat una actuació i han pogut patinar amb més facilitat.

Les obres s'han realitzat per Tallers Palautordera. El seu pressupost ha estat d'uns 150.000 euros, entre els quals 25.000 euros han estat sufragats per una subvenció de la Diputació de Girona.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia