Es reactiva la venda de loteria i els sortejos aturats per la covid-19

Intervé: Ferran Segura, Loteries Carmen

Les administracions de loteria recorden als clients que no llencin les butlletes de sortejos previstos durant el confinament perquè s'han ajornat, i per tant, encara són vàlides. El darrer sorteig que va celebrar la Loteria Nacional va ser el 14 de març. A partir d'aquesta data, tots els que hi havia previstos van quedar en stand by, i es reprendran a partir del dia 13 de juny

Arran del confinament, Loterias del Estado també ha ampliat tres setmanes més el termini de cobrament del sorteig de Nadal i del Nen. 


Les vendes es reactiven amb prudència
Amb mesures com aquestes, el sector loter es recupera poc a poc d'un sotrac que els ha tingut dos mesos aturats. Malgrat que han baixat les vendes, afirmen que poc a poc la clientela va tornant a les administracions. I que la pandèmia ha servit perquè gent que habitualment no juga provi sort en sortejos econòmics per intentar revertir els efectes d'aquesta crisi. 


Nous protocols d'higiene i seguretat
Les administracions de loteria també s'han hagut d'adaptar als nous protocols d'higiene i seguretat, malgrat que lamenten que Loterias del Estado no els hagi facilitat material ni els avisés de la reobertura amb prou temps per preparar-se. 

El sector loter de la Costa Brava celebra que la fi del desconfinament coincideixi amb la temporada d'estiu, que és un dels pics forts de feina de l'any i que finalment s'hagi permès l'arribada de públic estranger a partir del juliol, ja que especialment els francesos representen un percentatge important dels compradors. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia