Jafre diu prou als excessos de velocitat a la GI-634

Jafre

Data: 27/08/2020

INTERVÉ: Nuri Berga, alcaldessa de Jafre

Els veïns de Jafre diuen prou als excessos de velocitat a la GI-634 penjant tot un seguit de cartells, com aquest, en el que reivindiquen la prohibició d'avançar en tot el tram urbà i adverteixen que la via no és una autopista, per tant s'hi ha de reduir la velocitat.

Els veïns i veïnes han penjat aquests cartells farts de viure amb la por de ser atropellats en creuar-la, fet habitual ja que és necessari passar-hi caminant per agafar l'autobús o anar al camp a treballar. A més molts habitatges que estan situats arran de carretera, tenen garatge i viuen una gran problemàtica diària per treure el cotxe sense patir cap accident.

La velocitat màxima permesa en aquesta via és de 50 km/h, però l'alcaldessa del municipi, Nuri Berga, assegura que els cotxes arriben a doblar-la. La carretera 634, és la que passa des de Verges fins a Sant Jordi Desvalls.

Des del consistori el que han fet és presentar un projecte de com es podria regular la velocitat mentre no porten a terme les obres que han de remodelar tota la carretera. Reivindiquen que se'ls escolti i reclamen ajuda per aturar els accidents i mortalitat en aquest tram. A més, afegeixen que les senyalitzacions com els semàfors estan mal col·locats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia