Jornada electoral a les cambres de comerç de la comarca

Les cambres de comerç tanquen avui el procés electoral obert des de dos de maig. Fins aquest dimarts es podia emetre el vot de forma electrònica als candidats i al llarg d'aquest dimecres s'ha celebrat la votació presencial, sempre telemàtica, al col·legi situat a la cambra.

Aquest és el cas de la cambra de comerç de Sant Feliu de Guíxols, la Junta electoral ha proclamat una llista de consens, formada per dues persones de reconegut prestigi empresarial que ha estat presentada per les patronals gironines, FOEG i PIMEC. A Sant Feliu ja s'han proclamat automàticament com electes 12 de les 13 candidatures úniques al procés de renovació per part dels diferents sectors econòmics dels set municipis de la demarcació. Així, doncs amb el debat i consens previ la cambra ganxona ha pogut prescindir de la necessitat de sufragi per la gran majoria de vocalies.

Pel que fa a l'altra cambra de comerç del Baix Empordà, la de Palamós, no s'ha hagut de fer cap procés electoral ja que el nombre de candidatures coincidia amb les de les vocalies vacants. Així s'han pogut proclamar automàticament.

A l'espera dels resultats a la cambra de comerç de Sant Feliu, es coneix ja quin serà el calendari de constitució dels nous plens de les cambres. A Palamós el proper 15 de maig es convocarà la sessió plenària i a Sant Feliu es preveu per mitjans de juny quan s'escolliran els nous Comitès Executius.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia