L'ajuntament de Sant Feliu suma 17 treballadors gràcies al programa Treball i Formació

Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu 

Signatura del contracte de treball i encaixada de mans amb l'alcalde com a benvinguda. L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha incorporat aquest divendres 17 nous treballadors i treballadores per un periode d'entre 6 mesos i un any. La contractació s'ha fet a través del programa Treball i Formació per mitjà d'una subvenció concedida per Servei d'Ocupació de Catalunya

Tots els contractats són majors de 45 anys i s'han escollit en base a tres criteris: ser aturat de llarga durada, no percebre prestacions per desocupació o subsidis, ser destinatari de la renda garantia de ciutadania o ser dona en situació d'atur. 

Durant la benvinguda l'alcalde els ha emplaçat a aprofitar la oportunitat i ha recalcat que a l'ajuntament sempre hi ha feina per fer. 

Els 17 treballadors s'incorporaran a diferents àrees de l'ajuntament i simultàniament rebran formació per a la millora de la seva ocupabilitat i capacitat professional. 

Aquest projecte s’ha dut a terme dintre de les polítiques actives d’ocupació que es duen a terme des de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols destinades a cercar noves estratègies i col·laboracions amb altres organismes, que permetin assolir una disminució de l’índex d’atur del municipi i ajudin a millorar les capacitats professionals de persones amb especials dificultats per accedir al món laboral. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia