Els càmpings gironins aposten també per les autocaravanes

Baix Empordà

Data: 24/11/2020

Intervé: Josep Maria Pla, Vicepresident Associació de Càmpings de Girona

El turisme d'autocaravanes està a l'alça i aquest estiu s'ha impulsat encara més arran de les restriccions sanitàries.L'Associació de Càmpings de Girona ha assegurat que alguns establiments preveuen especialitzar-se en aquests vehicles-vivenda davant la creixent demanda.

Josep Maria Pla, vicepresident de l'entitat, ha explicat que la majoria de càmpings gironins estan "relativament adaptats" a les necessitats de les autocaravanes  i ja compten amb punts d'evacuació d'aigües negres i torres per carregar les bateries elèctriques.  

El vicepresident també preveu que hi hagi establiments que creïn una zona específica per furgonetes adaptades i autocaravanes degut a l'interés creixent.
Per contra, Pla ha demanat a les administracions que comencin a regular i ordenar totes les àrees dedicades a aquests vehicles que hi ha arreu del territori; demana als ajuntaments i impulsors d'aquestes zones que legalitzin els espais en funció de la normativa catalana que va decretar el Govern el darrer agost.


Autocaravanistes, amb poder adquisitiu


Segons un estudi presentat per la UdG fa una setmana, la meitat de les persones que opten viatjar amb aquest tipus de turisme tenen estudis universitaris i compten amb un poder adquisitiu més elevat que la mitjana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia