L'Espai Jove de La Bisbal es torna a posar en funcionament

L'Espai Jove de La Bisbal es torna a posar en funcionament
La Bisbal d'Empordà

Data: 10/01/2018

L'Espai Jove de La Bisbal es torna a posar en funcionament.  Després d’una aturada temporal per qüestions administratives l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha reobert l’Espai Jove. El centre vol seguir essent un referent pel jovent bisbalenc i treballar per continuar donant resposta a les seves inquietuds, demandes i propostes.

Amb dues educadores dinamitzant el centre i un grapat d’activitats gratuïtes, l’Espai Jove de la Bisbal està dedicat al jovent d’entre 12 i 17 anys de dilluns a dijous, de 17h a 20h. Els divendres el centre no obrirà les seves portes, ja que les educadores es dediquen a fer dinamització de carrer amb els joves bisbalencs.
 
Es preveu que els dimarts sigui la tarda més dedicada a l’aula d’estudis i a la sala d’ordinadors, però les activitats que s’hi facin aniran canviant. «La filosofia de l’Espai Jove és adaptar-se a les preferències del jovent i anar evolucionant en funció del que vulguin», va explicar la regidora de joventut,  Maria Roure. 
 
L’Espai Jove es va consolidar notòriament durant l’any passat i, durant aquest període d’inactivitat, les demandes del jovent bisbalenc ha posat de manifest la necessitat i importància del centre juvenil.  Per tal de seguir promovent l’Espai Jove, periòdicament les educadores visiten l’Institut de la Bisbal per explicar què és l’Espai Jove i el seu funcionament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia