Santa Cristina rehabilitarà l'Oficina de Turisme

Intervé: Lourdes Fuentes, alcaldessa de Santa Cristina d'Aro

L'Oficina de Turisme de l'antiga estació del carrilet de Santa Cristina d'Aro es rehabilitarà a partir del mes de setembre. L'adjudicació s'ha tancat en 136.673 euros i preveu la rehabilitació de l'immoble, com també l'adequació de la seva distribució interior per millorar-ne l'ús actual. 

L'actuació no afectarà la seva estructura, que es conservarà al formar part del patrimoni arquitectònic del municipì. L'obra preveu rehabilitar les façanes i la coberta de l'equipament municipal. A part, també s'ha previst la substitució de les fustes actuals per unes de noves. 

Respecte a l'interior, el projecte inclou una sala d'atenció al ciutadà de gairebé 35 metres quadrats amb punts d'autoconsulta, així com un espai per al treball administratiu i l'atenció als visitants. 

Aquest projecte ja està en marxa tot i les diferents idees que hi havia per l'edifici i la zona des dels dos grups que governen a Santa Cristina. Fins ara l'atenció al ciutadà es porta terme des d'un mòdul llogat al costat de l'edifici, que desapareixerà un cop estigui acabada la reforma. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia