El passeig de Sant Antoni tindrà una nova placeta a la zona d'Es Monestri

El passeig de Sant Antoni tindrà una nova placeta que se sumarà a les tres que es van estrenar la primavera del 2015. S'ubicarà a la zona d'Es Monestri, entre l'Avinguda Mediterrània i la riera de l'Aubi i serà semblant a les ja existents tot i que, a diferència de les altres, comptarà amb un petit amfiteatre de dos o tres esglaons ideat per dur a terme espectacles, principalment infantils. 

L'obra es volia tirar endavant a principis de l'exercici passat però fins fa poc no s'ha comptat amb els permisos de costes de l'Estat i la Generalitat. Ara es podrà procedir d'immediat a la seva licitació. Aquest nou espai esdevindrà un més dels canvis constants que fa anys que el Passeig pateix per tal de que la gent se'l faci més seu.

La placeta d'Es Monestri serà un balcó sobre el mar ampli i ajardinat. La idea del consistori calongí és que Sant Antoni creixi en espais verds i, com que urbanísticament és complicat, aquests s'han de guanyar a la zona litoral. També es té en ment el projecte de convertir el Passeig, des d'aquesta nova placeta fins a la zona de Torre Valentina, en un parc escultòric. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia