Setmana Santa amb bones previsions d'ocupació turística a la Costa Brava

Baix Empordà

Data: 26/03/2021

INTERVÉ: Judit Lloberol, Grup Costa Brava Centre

Estem a les portes de la segona Setmana Santa en època de Covid-19, però a diferència de la del 2020, en què hi havia confinament domiciliari i se'n feia un balanç terrorífic pràcticament amb un zero per cent d'ocupació turística, la d'aquest any 2021 deixa intuir unes xifres magnífiques.

Els establiments hotelers i de restauració preveuen una més que bona setmana i, de fet, molts dels hotels de la Costa Brava Centre ja han omplert el 100% de la seva capacitat.

Les reserves es van disparar des del passat 15 de març, quan el PROCICAT va anunciar la flexibilització de les mesures, que permeten la mobilitat per tot el territori català.

Un altre apunt positiu és el nombre d'establiments turístics que han decidit obrir les portes en les últimes setmanes i que, no només tornaran a l'activitat durant la Setmana Santa, sinó que s'espera que, si la situació sanitària ho permet, es mantinguin actius fins a ja passada la temporada estival.

Els hotelers i restauradors de la Costa Brava centre estan doncs a punt per rebre una allau de visitants, això si, de proximitat.
 

NOTÍCIES RELACIONADES

Setmana Santa 2020: inusual amb pràcticament un 0% d'ocupació turística  a la Costa Brava (12/04/2020)


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia