Torna la 5a edició de La Industrial Market a S'Agaró

Música, gastronomia, oci, compres i animació infantil, són algunes de les activitats que s'han ofert en aquesta 5a edició de La industrial Market a s'Agaró, un exitós esdeveniment a on tothom té cabuda per passar una estona agradable en família.

Un any més torna La Industrial Market a S'Agaró, un esdeveniment a on es pot gaudir de compres, paradetes de roba i bijuteria i complements, actuacions musicals, desfilades, performances, copes i sopars informals ideals per passar les tardes i les nits d'estiu del 2 al 6 d'agost.

Ubicat al Parc de Sant Ramon de S'Agaró, en un terreny de gespa d'aproximadament 7000 m² i un pàrquing de 2000, aquest any se celebra la cinquena edició, i amb una mitja de 10.000 visitants, sembla que cada vegada, La Industrial Market va essent més popular.

El Market està orientat a un públic de totes les edats, amb espectacles per als més petits i els més grans, ja que l'objectiu d'aquest és entretenir a tothom perquè puguin trobar un atractiu per voler apropar-se i passar la tarda/nit.

Per altra banda, la gastronomia també és un punt fort de l'esdeveniment, a on es poden trobar plats per a tots els gustos, com pizzes, hamburgueses, crepes, còctels o menjar mexicà, per exemple.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia