Antic Design Empordà es constitueix com a marca i celebra una edició digital de la fira

La Bisbal d'Empordà

Data: 31/03/2021

La Fira Antic&Design Empordà, que se celebra a La Bisbal des de fa tretze anys, es reconfigura i passa de ser una fira biennal a esdevenir una marca que vincula els principals exponents del sector al territori i que mostra un ampli ventall d’antiquaris, restauradors, brocanters, artesans i productes de disseny d’allò més diversos.  

Com a tret de sortida de la marca Antic&Design Empordà, que romandrà activa de manera permanent, aquest dijous 1 d'abril comença una edició digital de la Fira. La XIII edició de la mostra durarà tot el mes i oferirà més d’un centenar de productes d’una dotzena d’establiments del sector de la Bisbal i rodalies i d’arreu de les comarques gironines.

La fira d’enguany, doncs, serà un aparador en línia del que s’hauria ofert presencialment, si la situació sanitària hagués permès celebrar-la de manera normal. Així, a través del web Antic&Design Empordà, es podrà accedir a l’ampli i variat catàleg de productes que ofereix la fira, filtrar-los mitjançant un buscador segons les categories indicades pels propis establiments i, alhora, contactar-los directament.

Impulsat per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la iniciativa ja compta amb més d’una vintena d’establiments de la Bisbal i rodalies i té vocació de creixement amb la voluntat de refermar la marca del sector al territori i consolidar-la com a referent indiscutible. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia