La Costa Brava podria fregar la plena ocupació durant el pont de l'1 de maig

Baix Empordà

Data: 26/04/2018

Intervé: Martí Sabrià, gerent del Gremi d'Hoteleria de la Costa Brava Centre

Els hotelers de la Costa Brava esperen que el pont de l'1 de maig serveixi per fer l'esperat debut de l'època de platja. 

Després d'una època de mal temps i d'una Setmana Santa en què es van disputar els turistes amb la muntanya, les expectatives d'ocupació per aquest pont llarg de 5 dies són bones i a hores d'ara ja hi ha un 85% de les habitacions reservades. Si hi sumem el fenomen de les reserves de darrera hora, les previsions indiquen que es pugui fer un ple des de divendres i fins dilluns. 

Això sí, com sempre el temps tindrà l'última paraula. 

Entre el 50 i el 60 per cent de visitants que s'esperen per aquests dies són o catalans de la regió metropolitana de Barcelona o francesos, que de fet ja fa dies que ronden per la Costa Brava coincidint amb les seves vacances. 

La primavera és també època de turisme escandinau i britànic i de cara a l'estiu, belgues i holandesos. 

A la ja clàssica oferta comercial i de restauració de les poblacions turístiques de la Costa Brava s'hi sumarà pel pont una àmplia programació lúdica i cultural per mitjà de fires temàtiques com al Fira de les Herbes de Peratallada o l'Empordà Cuina i Salut de Torroella de Montgrí o grans esdeveniments com el nou carnaval de campions de Platja d'Aro.. 
  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia