Calonge-Sant Antoni destina 60.000 euros en asfaltar carrers

Calonge i Sant Antoni

Data: 28/11/2017

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destina 60.000 € a asfaltatge i reparació de diversos carrers del municipi. 

El projecte, redactat pels Serveis Tècnics Municipals d'Urbanisme en col·laboració amb l'Àrea de Via Pública, ja s'ha començat a executar i preveu actuar en un total de 10 punts del municipi amb una durada aproximada de 3 mesos.
 
Es duen a terme els treballs, consistents en reparar un tram del carrer de les Escoles, a tocar de la zona coneguda com el Pi Gros, on les arrels han malmès el paviment. En aquest punt s'hi actua sanejant la base i aplicant una capa d'aglomerat en calent de 5 centímetres de gruix. 
 
A l'Avinguda dels Països Catalans en el tram proper a la urbanització Font del Lleó, també es saneja i torna a asfaltar un tram de 200 metres lineals, així com a l'entrada de la urbanització Mas Pallí, on també es saneja i es torna a asfaltar un tram de 410 metres quadrats. 
 
Una actuació similar es porta a terme al carrer Arboç, accés a la urbanització Rio de Oro, on es repararen dos trams en mal estat per les arrels dels arbres, i es porten a terme reparacions puntuals als carrers Galera i Begur per evitar riscs en la circulació de vehicles. Al carrer del Llop també s'hi actua reparant un tram d'asfalt en mal estat situat a l'alçada del dipòsit d'aigua.
 
El projecte també inclou arranjar part de l'entrada de vianants al cementiri de Calonge, unes obres que permetran crear una base de formigó per millorar el paviment de l'accés, així com també es finalitzarà una vorera nova perimetral a un espai públic del carrer Xatrac tocant a l'escola de la Sínia, obra que es realitzarà amb formigó raspallat. 
 
El programa de millores es completa amb petites actuacions de reparació d'un escossell corregut amb base de formigó al carrer Fragata i de reparació de clots al carrer Llobregant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia