Lloguer assequible pels joves a Calonge i Sant Antoni

Són 14 els habitatges que formen part d'un projecte entre l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i la cooperativa Sostre Cívic per tal d'oferir als joves una vivenda amb un lloguer assequible.

Antiga propietat d'una entitat financera
Amb la iniciativa sobre la taula, actualment es realitzen les obres d'un edifici que era propietat d'una entitat financera i va partir diferents actes de vandalisme. S'està treballant perquè cada habitatge compti amb un rebedor, dues habitacions, un bany, un menjador i també una cuina amb un safareig.

Dirigit als menors de 35 anys
Segons fons municipals, al desembre es farà públic el procediment per accedir a l'ajuda i al gener, Sostre Cívic portarà a terme la selecció dels candidats. La principal prioritat és oferir els 14 pisos als empadronats a Calonge i Sant Antoni, menors de 35 anys.

El juliol del 2022 serà una realitat
Actualment el lloguer mensual al municipi es situa en els 581 euros. El projecte residencial en canvi, oferirà els habitatges un 30% per sota del preu de mercat. Un cop finalitzades les obres i el procés de selecció, les previsions apunten que serà al juliol quan arribin els primers arrendataris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia