Twinapp Running premiada com la millor aplicació creada a Catalunya en el darrer any

Twinapp Running premiada com la millor aplicació creada a Catalunya en el darrer any
Calonge i Sant Antoni

Data: 13/04/2018

Els Premis Cactus de Girona han tornat a reconèixer el desenvolupament web de l’empresa Interactiu de Cornellà de Terri. Els guardons, que es van lliurar ahir al vespre a Girona, han premiat l’aplicació per a dispositius mòbils Twinapp Running, realitzada per Interactiu. L’any passat els Cactus ja va reconèixer el treball d’Interactiu pel desenvolupament web de l’empresa de Banyoles Dormitum, reconeguda amb el Premi Cactus al millor E-Commerce. 
 
Els Premis Cactus guardonen els millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny online. En la categoria a millor APP, el premi reconeix la millor aplicació creada a Catalunya en el darrer any i en valora, entre altres, la funcionalitat, la usabilitat, les solucions, la tecnologia o la creativitat. 
 
En aquesta edició el premi ha recaigut en Twinapp Running, realitzada per Interactiu per a CherryTech SL, amb seu al Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni. Twinapp és una xarxa social de fàcil ús per compartir amb altres usuaris la passió pel running. A través de l’app, els esportistes es posen en contacte i  poden compartir rutes i espais. L’aplicació està pensada especialment per a turistes que poden compartir amb corredors locals el seu coneixement del territori. 
 
Una de les fundadores de l’empresa Teresa Ferrés s’ha mostrat agraïda pel reconeixement i ha destacat que “Twinapp pretén donar a conèixer el millor que tenim, els millors paisatges i els millors indrets”. L’aplicació inclou també la possibilitat de llençar twins, avisos de sortida per sortir a córrer un dia i hora determinats, i, com a qualsevol altra xarxa social, permet definir perfils i enviar missatges  a altres usuaris.
 
Interactiu
 
Interactiu, fundada i dirigida per Josep i Pere Ponsatí, treballa amb una innovació tecnològica constant, oferint als seus clients les eines més punteres per millorar la productivitat i la competitivitat de les seves empreses. Interactiu ofereix solucions personalitzades i claus en mà des de l’estratègia inicial i la conceptualització fins al desenvolupament final del projecte. 
 
L’empresa, situada a Cornellà de Terri, compta amb un ampli equip professional format per una vintena de persones i, des de la seva implantació, ha ofert servei a més de 1.500 empreses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia