La futura escola Vall-llobrega podria ser una realitat aquest any

Vall-llobrega

Data: 15/02/2024

La futura escola Vall-llobrega podria ser una realitat aquest any. Així ho ha confirmat l'alcalde del municipi, Rufino Guirado, als micros de Televisió Costa Brava. Justament, dimarts que ve està previst que es reuneix amb la Generalitat per fer el replanteig del projecte i poder iniciar les obres. Si tot va sobre el calendari previst, l'escola podria estar enllestida a finals d'aquest 2024.

Als terrenys que hi ha a davant dels barracons de l'actual escola de Vall-llobrega és on d'aquí unes setmanes haurien de començar les obres del futur centre educatiu. L'Escola de Vall-Llobrega és una demanda històrica de la comunitat educativa baix-empordanesa des de fa més d'una dècada. Es tracta d'un centre educatiu en barracons de segona mà que acull alumnes i professors des del 2005.

Des de l'Ajuntament s'han queixat amargament més d'una vegada que l'administració els ha donat llargues, però sembla que aquesta vegada va de veritat. La setmana que ve, el consistori té previst reunir-se amb responsables de la Generalitat i l'empresa executora per fer el replanteig de l'obra. D'aquesta manera, d'aquí a poques setmanes, s'haurà de posar fil a l'agulla a les actuacions.

Si tot va sobre el calendari previst a finals d'aquest any l'escola podria ser una realitat. La inversió prevista per la Generalitat és de 1.800 milions d'euros. Actualment, la demanda d'escolarització al municipi es manté elevada i es preveu que creixi en població infantil, per això més que mai, l'AMPA i el consistori demanen que es comenci i s'acabi aquest projecte tan esperat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia