Més de 300 persones inauguren la temporada de platja amb 'El Primer Bany de l'Any'

Palamós

Data: 21/04/2019

El mal temps no ha aconseguit frenar els prop de 300 valents que donaven el tret de sortida a la temporada de platja a Palamós fent ''El Primer Bany de l'Any''.

 L'activitat s'iniciaava a quarts de dotze amb una sessió d’escalfament per combatre una mica el fred abans de llançar-se a l'aigua. Posteriorment tots els participants es situaven davant la passera d’accés a l’aigua per llançar-se al mar i oficialitzar “El Primer Bany de l’Any”.

Un any més aquesta activitat ha comptat amb la participació del Club Natació Palamós, que a partir de les 9 h del matí i previ a la banyada popular organitzava un clínic de natació i test de neoprens a càrrec d'un professional de la natació en aigües obertes i adreçat a tothom.

“El Primer Bany de l’Any”, esdevé el tret de sortida de la temporada de platja a Palamós, amb una proposta que potencia la desestacionalització del producte redefinint l'espai litoral del municipi com un indret idoni per al desenvolupament d’activitats de tota mena.

Dins aquest projecte que dóna valor turístic a aquest espai, s’inclou la gestió integral del litoral i dels serveis que hi són necessaris, així com l’equipament lúdic i esportiu que hi ubica l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, o les empreses que gestionen serveis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia