Reobren el cementiri i deixalleria de Santa Cristina d'Aro

Reobren el cementiri i deixalleria de Santa Cristina d'Aro
Santa Cristina d'Aro

Data: 17/05/2020

El cementiri i la deixalleria municipals de Santa Cristina d’Aro reobren, amb el seu horari habitual, arran l’entrada del municipi a la Fase 1 de desconfinament per la pandèmia del coronavirus Covid-19.

El cementiri obrirà les seves portes a partir dilluns, entre les 8 i les 20 hores, mentre la deixalleria ho farà a partir de dimarts, ja que dilluns sempre està tancada, entre les 9 i les 13 hores i les 16 i les 19 hores. En ambdós equipaments municipals, però, el seu accés s’ha de fer seguint les mesures de prevenció de la Covid-19, es a dir d’higiene, amb guants i mascaretes, i de distanciament físic.

Amb la reobertura del cementiri, que la brigada ja s’ha encarregat abans de netejar-lo i condicionar-lo, no es podran utilitzar elements del recinte, com les aixetes d’aigua o les escales, com tampoc netejar el nínxol o posar-hi flors noves. A més, és imprescindible accedir-hi dins de les franges horàries de sortida de cada col·lectiu, seguint el pla de desconfinament. L’obertura i tancament del cementiri se n’encarrega la Policia Local.

Respecte a la deixalleria, que comptarà amb la presència de l’operari responsable, es recorda que obre de dimarts a dissabte, amb el mateix horari. La deixalleria ja va reobrir parcialment, només per a petites empreses i autònims, el passat 21 d’abril. Aquesta reobertura parcial es va fer davant de la reducció de les mesures de confinament decretades per l’Estat espanyol, que permetien als treballadors i treballadores d’alguns sectors no essencials tornar a la feina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia