Palafrugell promou la formació al comerç oferint diferents cursos

Palafrugell promou la formació al comerç oferint diferents cursos
Palafrugell

Data: 28/09/2018

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ofereix 14 cursos gratuïts entre octubre i novembre, a través de l’Espai Empresa i Emprenedoria.

Aquests cursos es basen en 94 hores de formació pensades especialment per a autònoms, comerciants i persones en cerca de feina.

Aspectes tan rellevants com donar visibilitat al negoci a Internet, conèixer les potencialitats d’Instagram o quines són les claus per ser un venedor més efectiu són algunes de les temàtiques d’aquestes formacions. Una part d’aquesta formació està finançada mitjançant el programa “Projectes singulars” de la Diputació de Girona.

“El paquet de cursos forma part del pla d’acció comercial que vam presentar la passada primavera per impulsar el comerç de la nostra vila. Aquesta formació té com a objectiu millorar la professionalització d’aquest sector tan important en l’economia del municipi” afirma Albert Gómez, primer tinent d'alcalde i regidor delegat de promoció econòmica.

Com a novetat, els comerciants que assisteixin com a mínim a 3 càpsules formatives diferents, podran disposar de 4 hores d’assessorament individualitzat realitzat per un professional al seu establiment. Aquest assessorament es durà a terme durant el primer trimestre de 2019 i estarà enfocat en 3 grans àmbits: estratègia de negoci, imatge interna i externa de l’establiment i promoció i comunicació digital. Els participants podran escollir-ne un, en funció de les seves necessitats.

D’altra banda, el Servei Municipal d’Ocupació de Palafrugell també té previstos diversos tallers dedicats a la cerca de feina. La redacció d’un bon currículum i l’ús de les noves tecnologies per a la recerca de feina centren l’oferta formativa pensada pels aturats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia