50% d'ocupació a l'hostaleria i restauració durant el pont de la Puríssima

Baix Empordà

Data: 10/12/2022

La llarga durada del pont de la Puríssima ha permès mantenir el nombre de visitants durant els dos caps de setmana. L'hostaleria i la restauració han arribat al 50% d'ocupació durant aquests set dies, amb un turisme que s'ha distribuït arreu de Catalunya. Ara, des del sector ja esperen l'arribada de les vacances de Nadal.

La Costa Brava centre ha tancat el pont de la puríssima amb xifres d'ocupació entre el 45 i el 50%. La xifra de visitants ha estat estable durant tota la setmana i ha permès que el sector de l'hostaleria pogués rebre turistes al llarg dels set dies.

Pel que fa a la restauració, la major activitat del sector s'ha concentrat durant el migdia i no tant durant els vespres. També han notat un augment de visitants per la presència de les segones residències a la zona.

Des del Grup Costa Brava Centre, destaquen que la llarga durada del pont ha permès repartir el nombre de visitants durant la setmana, on no s'han notat diferències entre els dos caps de setmana.

Després d'aquest pont, ja tenen la vista posada a les vacances de Nadal. Seran dues setmanes on esperen mantenir el mateix ritme de visites que aquest inici de desembre, malgrat que encara no poden fer previsions.

Sí que ressalten que des de la restauració ja hi ha dies que saben que tindran alta afluència de públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia