L'EnoConference s'ha centrat enguany en com crear productes enoturístics

La clau d’una oferta enoturística exitosa són els productes i experiències que donen prestigi i posicionen aquella destinació o aquella empresa. Aquest és un dels missatges que s'han repetit més a la 5a edició del seminari d'enoturisme celebrat aquest divendres a Calonge i Sant Antoni. Emmarcat dins del Vívid, el Festival del Vi de l'Empordà, aquesta és una jornada tècnica que s'adreçava a cellers i destinacions enoturístiques a més d'empreses, institucions i professionals interessats en treure suc del vi i del que l'envolta com a producte turístic. La Vívid EnoConference d'aquest any s'ha centrat en la creació del producte enoturístic i en com esdevenir cellers, empreses i destinacions de referència dins l'enoturisme.

Durant tot el mati s'han celebrat diverses conferències amb experts de marketing d'ESADE i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a més de professors universitaris de Turisme i de Comunicació. La teoria s'ha pogut posar a la pràctica en forma de tallers.

La Enoconference és el primer dels actes del festival del vi Vívid que desenvoluparà el seu programa d'activitats lúdiques durant el mes d'abril.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia