Calonge i Sant Antoni presenta el seu videoclip promocional

Amb l'objectiu de promocionar el territori fora de la temporada d'estiu, Calonge i Sant Antoni ha presentat el seu videoclip sota el títol "El meu petit tresor", el qual mostra escenes i activitats que enriqueixen el municipi com són el mar i la muntanya, les vinyes, les llibreries i el patrimoni arquitectònic i històric de la vila, acompanyat d'una música alegre i festiva.

Calonge i Sant Antoni ha presentat el seu videoclip promocional sota el nom "El meu petit tresor", amb l'objectiu de donar a conèixer els punts forts del municipi fora de la temporada d'estiu, i per tant, s'en fara difusió només en aquesta época de l'any.

El videoclip acompanyat d'una música alegre i festiva, mostra escenes i activitats que enriqueixen el municipi com son el mar i la muntanya, les vinyes, les llibreries i el patrimoni arquitectònic i històric de la vila.

En conclusió, Calonge i Sant Antoni té el repte de posicionar la seva marca per a que sigui reconeguda com un poble que es pot visitar durant tot l'any ja que ofereix activitats culturals i d'oci dins d'un entorn natural idíl·lic més enllà del sol i platja.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia