Una quinzena de persones participen en el curs d'accessibilitat turística del Consell Coma

Torroella de Montgrí

Data: 17/03/2022

Una quinzena d'empreses i entitats públiques han participat en el curs d'accessibilitat turística organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà a Torroella de Montgrí. La formació té per objectiu fer valdre la comarca com a destinació accessible i dotar als professionals d'eines per aconseguir un turisme més inclusiu.

Una quinzena d'empreses i entitats han participat en el curs d'accessibilitat turística que impulsa el Consell Comarcal del Baix Empordà. La finalitat és sensibilitzar i conscienciar el sector públic i privat del territori sobre la importància de considerar l'accessibilitat en la planificació i gestió turística.

S'han realitzat quatre sessions durant aquest mes de març a Torroella de Montgrí. Entre les activitats desenvolupades s'ha proposat posar-se a la pell de les persones amb discapacitat per veure les dificultats en què s'enfronten al dia a dia. Els participants procedien de diferents sectors, des de la restauració i allotjaments a empreses d'activitats nàutiques i tècnics d'oficines de turisme, museus i de platges.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí aposta per millorar l'accessibilitat de les persones amb discapacitat i valoren aquest tipus d'iniciatives per promoure un turisme inclusiu.

Des del Consell Comarcal asseguren que continuaran duent a terme aquests cursos que s'emmarquen en el Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà. Abans de l'estiu esperen organitzar la segona Jornada de Turisme Inclusiu que complementaria la primera feta l'any passat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia