El sector turístic preveu una bona afluència de viatgers a l'estiu a la Costa Brava Centre

Tot i alguns problemes amb la contractació de personal o la sequera, el sector turístic es mostra optimista i confia en una plena ocupació per aquest estiu a la Costa Brava Centre. Aquestes prediccions han agafat més força després de venir d'un cap de setmana de Sant Joan amb nivells d'ocupació del 90 i 95%.

Després del cap de setmana de Sant Joan, el sector turístic es mostra optimista i confia en una plena ocupació per aquest estiu a la Costa Brava Centre. De fet esperen igualar o sueprar les xifres de la temporada passada. De moment, les resreves avancen a bon ritme i ja parlen del  75 i 80%.

També esperen reserves d'últim moment, especialment a partir de la segona quinzena d'agost. Aixó sí, la mitjana de pernoctacions ha baixat entre tres i quatre nits.
Pel que fa el perfil del turista continua abondant el nacional, sobretot durant el mes d'agost. També sovintejen molts francesos i dels paisos baixos.

Enguany els turistes hauran de conviure amb els efectes de la sequera. Tot i que no hi ha restriccions, des de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, han realitzat campanyes de conscienciació.

D'altra banda, el sector continua enfrontant-se al problema ja endemic de la falta de personal. De moment, però sembla que cap establiment haurà de reduir el servei.

Les prediccions generals que espera el Grup Costa Brava centre per aquest estiu 2023 son bones pel sector d'hostaleria i turisme. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia