La Generalitat col·locarà punts de recàrrega de vehicles als ports de Palamós i Sant Feliu

La Generalitat col·locarà punts de recàrrega de vehicles als ports de Palamós i Sant Feliu
Baix Empordà
Palamós

Data: 16/07/2019

Ports de la Generalitat invertirà 218.000 euros en instal·lar punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a 13 ports catalans, entre els quals es troben els ports de Sant Feliu de Guíxols i Palamós.
 
Després d’unes setmanes d’alerta amb la declaració de l’emergència climàtica, el Govern pretén portar a terme accions en consonància amb el Pla estratègic per al desenvolupament de recàrrega per al vehicle elèctric a Catalunya 2016-2019 (PIRVEC).
 
L’actuació preveu la instal·lació d'un punt de recàrrega ràpida a Palamós que permet recarregar el 80% de la bateria en 20 minuts. Per la seva part, Sant Feliu de Guíxols tindrà un punt de recàrrega semiràpida.

El Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha dit que la instal·lació de les estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics als 13 ports suposa “que els vehicles elèctrics es podran carregar en els ports de nord a sud del litoral català, des de Llançà fins a les Cases d’Alcanar”. Gómez Comes ha afegit que “aquest és un pas endavant en la política que el Govern duu a terme per lluitar contra el canvi climàtic perquè la mobilitat sostenible minimitza l’impacte ambiental i acústic, i aquest ha de ser el camí a seguir”.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia