El bicibús ja és una realitat a l'Escola Carrilet

Palafrugell

Data: 28/11/2022

L'AFA de l'Escola Carrilet de Palafrugell ja ha posat en marxa el projecte del bicibús. El divendres passat va ser el primer dia que els i les alumnes van arribar al centre escolar pedalant plegats. 

El projecte del bicibús ja s'ha convertit en una realitat a l'Escola Carrilet i en la primera sortida ja s'hi han sumat més d'una quinzena de famílies. A primera hora del matí els nens i nenes han agafat les seves bicicletes i cascs, s'han posat les armilles reflectants de seguretat que els ofereixen des de l'Associació de Famílies i s'han posat a pedalar acompanyades d'adults i de la Policia Local de Palafrugell fins a arribar al centre escolar. També s'han fet escoltar amb música i amb els timbres de les bicicletes.

L'itinerari ha estat dissenyat per la comissió de mobilitat de l'AFA, en funció de les zones de Palafrugell on viuen les persones que s'han sumat a la proposta.

El bicibús, que es portarà a terme tots els divendres, neix amb el principal objectiu de promoure el canvi cap a una mobilitat sostenible, però també que els infants adquireixin noves habilitats i més autonomia personal, així com millori la seva salut i el seu rendiment escolar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia