La nova Oficina de Turisme de Palamós encara haurà d'esperar uns quants mesos per obrir

Palamós

Data: 29/04/2021

L'obertura al públic de la nova Oficina de Turisme de Palamós s'allarga un parell de mesos. En concret, les instal·lacions estan ubicades als baixos de l'edifici Jaume II, el qual està sotmès a una reforma de la façana. Les obres propicien el desplegament d'una enorme vestida, que, segons el consistori, "fa poc pràctic l'atenció al ciutadà".

Els treballs de la façana de l'edifici Jaume II s'havien de finalitzar a les darreries del mes de març. El retard temporal a les obres, i amb la vestida encara desplegada, el consistori preveu que la nova Oficina s'obri al juny.

De fet, el personal administratiu està treballant a les dependències des de finals de l'any passat. El local de 160 metres quadrats es distribueix en dos nivells, i és a la primera planta, on s'ubicarà el servei al ciutadà.

Actualment el visitant, que precisi informació, s'ha de desplaçar al punt d'atenció del Passeig del Mar. Un cop s'obri al públic la nova oficina al Jaume II, l'antic mòdul serà gestionat per una altra entitat del municipi dedicada al foment del turisme. De fet, des del consistori ens asseguren que s'han iniciat converses amb diverses entitats.

Pel que fa al les noves dependències, l'Ajuntament ha llogat els baixos per un termini de 10 anys i, segons Ràdio Palamós, s'ha invertit prop de 60.000 euros en la seva reforma. Tot i que les obres del local estan acabades, els ciutadans encara hauran d'esperar fins a principis de juny per poder gaudir de la nova Oficina.

IMATGES: Ràdio Palamós

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia