Futurjove, la 1a fira de l'ocupació impulsada per la Cambra de Comerç de Sant Feliu

Futurjove és la nova fira de l'ocupació que organitza la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols per facilitar i orientar als joves a buscar feina. La primera edició va tenir molt bona rebuda i va ser un èxit pel que fa al gran nombre de nois i noies que hi van assistir.

Ahir al matí es va celebrar la 1a edició de la fira de l'ocupació "Futurjove", impulsada per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. La iniciativa ha nascut per posar en contacte les necessitats de les empreses per cobrir les vacants i les necessitats de les persones joves que tenen dificultats per trobar feina.

La fira va tenir lloc a la seu de la mateixa cambra de comerç i al casino del municipi, on joves d'entre 16 i 29 anys van poder tenir accés a informació rellevant i rebre orientació ocupacional de diferents experts en la matèria

La fira es va dividir en tres zones:

La zona de formació, on els assistents van rebre informació sobre el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) i la iniciativa Garantia Juvenil, que tenen com a objectiu facilitar la inserció al mercat de treball als joves.

La zona d'empreses, on els joves van tenir l'oportunitat de presentar els seus currículums i tenir entrevistes amb diferents empreses.
I la zona de tallers, els quals van estar enfocats a la imatge personal, millorar la recerca de feina i incrementar les habilitats personals.

Aquesta primera edició ha estat un èxit pel que fa a la participació gràcies al suport que ha rebut de diferents sectors:

A l'acabar es va fer un sorteig de dos rellotges smartwatch entre els joves inscrits a Garantia Juvenil que van assistir a la fira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia