El sector hoteler del Baix Empordà és optimista de cara a Setmana Santa

El sector hoteler del Baix Empordà és optimista de cara a Setmana Santa i l'estiu. Si bé és cert que aquest mes l'ocupació no ha estat l'esperada, el febrer ha rondat al 90%. Tot i això, la vaga dels transportistes i la pujada del preu de l'energia els està afectant i es mostren preocupats.

Després de mesos tancats a causa de la pandèmia, la gent té ganes de sortir i de moment el sector hoteler del Baix Empordà ho està notant. El 2022 ha arrencat amb ocupacions que han rondat al 90%. Tot i això, aquest mes de març l'ocupació ha disminuït. Això sí, de cara a l'abril les sensacions són bones.

Són optimistes i esperen tancar Setmana Santa amb el 100% d'ocupació. De cara a l'estiu també esperen una gran temporada.

Malgrat aquesta esperança, la vaga de transportistes i la pujada de preus de l'energia està colpejant el sector aquest mes de març i ho estan notant amb l'increment del preu de serveis o la falta de subministrament d'alguns productes.

El sector encara s'està recuperant de la pandèmia, però alguns hotels, com el Park Hotel San Jorge de Calonge aposten per innovar i renovar els seus serveis per atraure els clients. En aquest cas proposen una nova oferta gastronòmica, d'aigües i spa. També treballen en la millora de la terrassa exterior.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia