Els productes de Vic arriben a la Bisbal d'Empordà a través d'un sorteig del comerç local

Intervé: David Catà, càrrec dinamitzador dels Comerciants de La Bisbal d'Empordà.

Els comerços locals i els seus treballadors ofereixen un tret distintiu als municipis. Lluny de les grans corporacions, que homogeneïtzen en massa els productes, sovint són els petits negocis que configuren els elements insígnia dels pobles i ciutats.

En temps de pandèmia, on perviuen les restriccions de mobilitat es fa complicat gaudir de diverses cultures i gastronomies tradicionals més enllà dels límits comarcals. Per aquest motiu, la Federació del comerç de La Bisbal d'Empordà i Vic Comerç han treballat braç a braç per tirar endavant una campanya compartida.

Deu lots de productes de Vic
En concret, a la capital del Baix Empordà es sortejaran 10 lots de productes de Vic, tals com el fuet o la famosa llonganissa. Per participar-hi, els bisbalencs i bisbalenques han de demanar al seu comerç associat el passaport i així, apuntar-hi les seves dades. D'aquesta manera, optaran a endur-se el premi osonenc.

Disponible fins al 8 de març
La campanya va arrencar el passat 8 de febrer i estarà disponible fins al 8 de març. Serà la Unió de Comerciants de la Bisbal l'encarregada de realitzar el sorteig i posteriorment, anunciar els 10 guanyadors i guanyadores.

Ceràmica als lots de Vic
Per la seva banda, Vic Comerç portarà en terres osonenques el caràcter bisbalenc. Així doncs, els seus lots de productes vindran carregats amb peces artesanes de ceràmica, marca de la Bisbal.

La campanya a la nostra comarca es titula "Forever Llong". Una picada d'ullet a la llonganissa, que podran gaudir els guanyadors i guanyadores a partir del 9 de març.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia