Els veïns de Roca de Malvet es queixen del mal estat dels carrers

INTERVÉ: Toni Sánchez, portaveu dels veïns de Roca de Malvet

Carrers amb l'asfalt aixecat per les arrels, voreres plenes d'herbes i camins veïnals intransitables. Són algunes de les queixes que els veïns de Roca de Malvet porten fent des de fa mesos i pels quals, diuen, l'Ajuntament no hi posa remei, i que només han fet petites actuacions de neteja.

El més urgent pels veïns és que s'arreglin els carrers, que ara mateix expliquen que estan intransitables. Des de l'Ajuntament se'ls va dir que s'havia reservat una partida de 175.000 euros per fer-hi front, però lamenten que aquesta està prevista per tot el municipi de Santa Cristina i que, en canvi, no és una quantitat suficient per arreglar ni la meitat dels carrers de l'urbanització. Davant aquesta frustració els veïns van decidir crear una pàgina de facebook des d'on denuncien totes aquestes mancances.

Per intentar que el consistori els faci cas, els veïns volen crear un dipòsit judicial per tal d'ingressar-hi diferents impostos municipals.

Des de l'urbanització se senten abandonats per part de l'Ajuntament, i reclamen solucions davant una situació que veuen insostenible.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia