Torrent ja té l'esperada rotonda d'accés al poble

Torrent

Data: 05/09/2018

INTERVÉ: Josep Maria Ros, alcalde de Torrent

Després d'onze anys de demandes, Torrent ja té la rotonda d'accés al poble que tant havia reclamat. El projecte havia arrencat abans de l'època de la crisi, però s'havia anat demorant fins al maig passat, quan van començar les obres. Ara el giratori és una realitat i només falten uns últims acabats a nivell estètic i de senyalització. 

Seguretat i comoditat. L'obra permet que aquest tram de via GI-652 molt transitat durant els mesos d'estiu sigui més segur per vehicles, però també per ciclistes i caminants, al ser aquesta una zona molt habitual de rutes excursionistes. A més facilita l'entrada a Torrent: fins ara la línia era contínua a l'alçada de l'accés al nucli i els vehicles que volien creuar la carretera no podien fer-ho en aquell mateix punt. 

Les obres van començar el maig passat i van consistir sobretot en la consolidació dels terrenys d'un dels costats de la carretera, en el que hi havia camps. Després d'una aturada durant el mes d'agost, es va procedir al traçat de la rotonda. El cost de la intervenció ha estat de 314.000 euros i ha anat tot a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Després de llargues negociacions l'Ajuntament de Torrent va aconseguir no haver-hi de posar ni un sol euro. Al·legaven que l'obra era d'interès general. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia