El Pla director del Port de Palamós més a prop de ser una realitat

Palamós

Data: 08/04/2022

Ports de la Generalitat i l'Ajuntament de Palamós es reuniran aquest mes de maig per començar redactar el Pla director del Port de Palamós. Aquest document ha de ser una eina per ordenar els usos i activitats de la instal·lació del Port.

El Pla director del Port de Palamós es troba en un punt molt inicial, però aquest mes de maig Ports de la Generalitat es reunirà amb l'Ajuntament per començar a redactar el projecte. Ho va anunciar el director general de Ports de la Generalitat, Pere Vila, a la visita d'aquest cap de setmana al municipi per donar el tret de sortida a la nova temporada de creuers turístics.

Recordem, però que el 2016 ja es va signar el protocol per la redacció del document que havia de marcar el full de ruta del Port. En aquest cas,  havia de ser un Pla especial, però l'any passat la Generalitat va anunciar que la tramitació del nou planejament del port s'havia de fer com a Pla Director Urbanístic Portuari, a causa de la nova regulació, i, per tant, s'havia de replantejar de zero. Malgrat tot, van assegurar que aprofitarien la feina que ja s'havia realitzat. Ara sembla que el document podria començar a agafar forma.

"Aprofitant molts dels treballs que es van fer en aquest Pla Especial, des de la secció d'urbanisme del Departament estem començant", ha explicat el director general de Ports de la Generalitat. Dilluns passat assegura que es va fer una reunió tècnica

Aquest Pla director serà un instrument de planificació urbana per ordenar els usos, activitats i millores que s'han de fer al Port. "Un pla obert, participatiu i una eina de futur pel municipi i imprescindible per la mateixa empresa" ha conclòs Pere Vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia