Palamós ofereix el curs 'Intel·ligència Artificial en la cerca de feina'

Palamós

Data: 19/09/2023

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós ofereix 7 tallers a través del programa Connecta't, a on es treballa l'adquisició de coneixement d'eines per assolir una millor qualificació professional a través de les noves tecnologies. En aquesta ocasió, coneixem el curs d''Intel·ligència Artificial en la cerca de feina'.

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós ha obert les inscripcions al programa Connecta't, que està adreçat a persones que estan en recerca de feina, emprenedoria o de millora de formació per aconseguir una millor ocupabilitat.

Aleshores, dins d'aquest programa, que es tracta d'un dispositiu d'inserció, es té l'oportunitat de fer formació d'adaptació de noves tecnologies, i entre els 7 tallers que s'imparteixen, trobem el curs d'Intel·ligència Artificial en la cerca de feina.

De fet, cada any l'Ajuntament s'adapta a les novetats que van sortint en el moment, i una d'elles és la intel·ligència artificial, com per exemple el ChatGPT i, per tant, s'ha pensat que és una bona oportunitat d'aproximar-ho a la gent perquè li trobi la utilitat per la recerca o millora de feina.

Així doncs, aquesta és una forma de motivar a les persones a continuar amb la seva formació, la inserció laboral, l'autoocupació i l'emprenedoria, entre d'altres. I de moment, sembla que el taller sobre 'Intel·ligència Artificial en la cerca de feina', està funcionant molt bé.

Aquestes accions, doncs, formen part del projecte 'Treball als barris', cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball, migracions i Seguretat Social. I així, Palamós aprofita per destinar aquesta subvenció al desenvolupament de serveis i activitats que fomentin la inserció sociolaboral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia