El Mercat Municipal de Palamós ja està obert

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

El Mercat Municipal de Palamós ha obert les seves portes després de 6 setmanes tancat per obres d'adequació i millora. Només han pogut obrir les parades de venda d'alimentació que ho han demanat i estan obligades a prendre les mesures sanitàries de protecció necessàries, seguint la normativa de l'estat d'alerta que està en vigència actualment.

Els treballs d'arranjament han afectat les instal·lacions elèctriques, d'aire condicionat i de sanejament de l'edifici. També s’han pintat les zones
comunes interiors i de la façana de l'edifici, on també s'han renovat els vinils exteriors, instal·lats fa 9 anys.

Una de les millores que més s’apreciarà és la renovació del paviment interior, concretament dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa.

També s'han adequat els sistemes contra incendis, i la instal·lació d'una vàlvula en la connexió del clavegueram pel carrer de Josep Joan, perquè l'aigua no retorni i així s’evitaran inundacions. Aquestes obres han tingut un cost de poc més de 100 mil euros.

El Mercat ja té 30 anys i les millores realitzades han de servir per superar amb garanties el període de cinc anys previstos abans de la realització de la remodelació integral o la nova construcció del futur Mercat Municipal cobert de Palamós.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia