El pont de la C-252 de Verges es rehabilitarà a finals d’any

Verges

Data: 26/08/2020

Intervé: Ignasi Sabater, Alcalde de Verges

Després de quatre anys de reivindicacions, el pont de la C-252 sobre el riu Ter a Verges comptarà amb unes obres de rehabilitació i millora de la seva estructura. La inversió realitzada per part del Departament de Territori i Sostenibilitat ascendeix als 4,1 milions d'euros. Els treballs de rehabilitació del pont de Verges començaran abans de final d'any i tindran una durada de sis mesos.

Aquesta infraestructura és un dels nexes viaris entre l'Alt i el Baix Empordà i presenta uns fonaments que daten dels anys 40. Tot i que les demandes dels veïns de Verges giraven entorn de la construcció d'un nou pont, les notícies de licitació de les obres s'han rebut amb entusiasme a la localitat.

A part de la rehabilitació integral de l'estructura, es realitzarà un eixamplament de la vorera del costat est, per tal d'habilitar una passera per a vianants i ciclistes. La nova vorera assolirà una amplada d'1,5 metres i s'introduirà mitjançant una estructura metàl·lica en voladís.

Aquesta obra s'emmarca en les actuacions que el Departament de Territori i Sostenibilitat està desenvolupant per a la millora de les carreteres del Baix Ter. Fa uns anys es va actuar en la rodona de Verges a Torroella i enguany es rehabilitarà el pont de la C-252. En un futur, els veïns de Verges esperen que també s'habilitin uns semàfors a l'entrada i sortida del poble, just després del pont del riu Ter, el qual presenta un alt trànsit durant els mesos estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia