El projecte 'Dona i Terra' afavoreix la creació de cinc projectes emprenedors

Baix Empordà

Data: 29/11/2022

La iniciativa 'Baix Empordà, Dona i Terra' ha propiciat la creació de cinc projectes emprenedors. Ho ha fet gràcies a les activitats de mentoria i de suport, que s'han emprès en la primera edició del programa del Consell Comarcal.

L'ens supramunicipal volia potenciar l'activitat agroalimentària i alhora, afavorir el treball de les dones dins el sector primari, a través del projecte 'Baix Empordà, Dona i Terra'. En total han estat sis mesos d'activitats, tals com tallers de formació i mentoria, que han desembocat en la creació de cinc projectes emprenedors, a més, d'incentivar l'interès de noves treballadores en l'àmbit rural.

El seu programa s'ha estructurat entorn de tres eixos temàtics: l'emprenedoria, la consolidació de negocis i el foment de l'ocupació. Una taula rodona sobre la innovació ha estat l'encarregada de posar el punt final aquest dilluns a la iniciativa, que ha comptat amb la participació de 35 dones. Moltes d'elles han posat l'accent en el poder compartir experiències, a més, d'incentivar l'empoderament.

'Baix Empordà, Dona i Terra' està vinculada a la xarxa agroalimentària ARRELEM. El projecte, en concret, s'ha pogut tirar endavant gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia