Palafrugell adequa l'exterior de la zona d'abombament de les Arenes

Palafrugell adequa l'exterior de la zona d'abombament de les Arenes
Palafrugell

Data: 19/02/2018

L’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat, al llarg de les últimes setmanes, diversos treballs d’adequació de l’exterior de l’antiga estació de bombeig d’aigua de les Arenes.

Aquesta instal·lació ha estat en desús durant molts anys i restava en molt mal estat de conservació, i per aquest motiu s’ha dut a terme algunes actuacions de millora, sobretot del recinte exterior on s’ha arreglat el mur perimetral i s’ha instal•lat una nova tanca de filat reixat de color verd, atès que l’antiga es trobava molt deteriora i trencada.

Entre les actuacions que ha realitzat l’Àrea de Serveis de l’Ajuntament també s’ha desbrossat el perímetre i el interior del recinte i s’han tret les piles de terra i runa que s’havien acumulat al pati de l’estació.

L’estació de captació i elevació d’aigua de les Arenes es troba situada al paratge de les Arenes, al costat de la Via Verda i dels horts comunitaris. Antigament era l’estació elevadora d’aigües que emmagatzemava i distribuïa l’aigua extreta dels pous de la zona i la feia pujar al dipòsit del Molí de Vent.

Foto: Ajuntament de Palafrugell

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia