Obrir o ampliar un negoci en temps de pandèmia

Serra de Daró

Data: 07/05/2021

INTERVÉ: Alícia Llanos, Gelats Dliri

En plena pandèmia, posar en marxa un nou negoci o ampliar el que ja es tenia, no és feina fàcil. De tota manera, són molts els empresaris i/o emprenedors que s'han vist immersos en projectes durant aquests mesos, i que han apostat per tirar-los endavant, tot i les pors i les incerteses. 

Un exemple és el nou obrador de gelats i d'altres productes artesans que s'ha instal·lat a Serra de Daró. Un espai on es pensen i desenvolupen gelats de tot tipus, des dels més clàssics com els de maduixa o xocolata, fins als més innovadors i sorprenents.

La col·laboració amb productors de proximitat per elaborar gelats amb producte local, de km0, és l'essència de la casa. N'han fet de Brunyols de l'Empordà, de pastanaga ecològica de l'Albons, de Xuixo, i fins i tot de Cervesa Artesana feta a la zona o d'oliva farcida d'anxova de l'Escala. 

Gelats Dliri és una jove empresa familiar iniciada per Josep Pagès i Alícia Llanos el 2006, ha mantingut un obrador i  dues botigues a l'Escala i Riells fins l'any passat. Coincidint amb la finalització del lloguer del local de Riells, va decidir invertir en un nou obrador a Serra de Daró per poder elaborar per a d'altres botigues i per a la restauració. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia