Usuaris i oposició denuncien la manca de manteniment a La Corxera

Usuaris de la piscina municipal La Corxera i també grups de l'oposició a Sant Feliu denuncien la falta de manteniment a les instal·lacions. Ja fa dies que es queixen que l'aigua està freda, es mantenen goteres, rajoles caigudes o manca de llum. Fins i tot alguns usuaris ja s'han donat de baixa. En aquest sentit, des de Junts aquest dijous demanaran la compareixença del govern perquè doni explicacions i també exigiran la devolució de quotes per les incidències. Des del consistori, asseguren que han parlat amb l'empresa concessionària i que els problemes se solucionaran aquesta setmana.

Ja fa mesos que usuaris de la piscina municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols es queixen dels problemes de manteniment i desatenció de les instal·lacions que porta l'empresa concessionària Llop. L'aigua freda a la piscina i les dutxes, la manca de llum a les sales d'activitats esportives, rajoles caigudes, goteres o maquinària obsoleta són algunes de les principals crítiques. Aquesta situació ha provocat que fins i tot alguns usuaris s'hagin donat de baixa o que algunes famílies s'hagin negat a portar els infants a classes de natació per temperatura de l'aigua tan baixa.

Des de Junts per Sant Feliu de Guíxols ja van alertar d'aquesta situació al novembre i amb altres grups municipals ho van traslladar a les sessions plenàries i asseguren que el govern els va confirmar que la situació estava resolta. En vist que no s'ha solucionat, Junts demana la compareixença del govern al pròxim ple aquest dijous i la devolució de quotes per les incidències.

Des del govern municipal, expliquen que hi ha hagut problemes amb la nova instal·lació de plaques fotovoltaiques. Asseguren que han parlat amb l'empresa concessionària i esperen que aquesta setmana l'assumpte quedi resolt.

D'altra banda, s'ha obert una recollida de signatures entre els usuaris per demanar mesures al consistori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia