Els danys de la llevantada a la platja de Sant Antoni poden pujar uns 50.000 euros

La zona d'Es Monestri de la platja de Sant Antoni de Calonge és la part més damnificada pel temporal de llevant de fa just una setmana. Les onades d'uns 6 metres d'alçada que hi van haver al llarg de dos dies aproximadament a tot el litoral de la Costa Brava van arrassar algunes de les platges gironines entre elles la de Sant Antoni que una vegada més ha patit greus desperfectes a causa de l'onatge.

Així estava el passeig de Sant Antoni dijjous de la setmana passada, l'aigua sobrepassant els espigons, arrasant la platja i superant el passeig marítim que va quedar ple de pedres, sorra i aigua. Avui ni rastre de la rocalla concentrada a la zona per on transiten cotxes i vianants però sí que encara es poden observar els desperfectes que el fort temporal de llevant però amb component de gregal va deixar a la primera línia de costa de Sant Antoni. Des de l'Ajuntament calculen que els danys poden pujar els 40.000 o 50.000 euros.


L'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni treballa per tornar tota aquesta zona a la normalitat i ja ha mantingut converses amb les administracions competents perquè tot estigui enllestit abans que arrenqui la temporada d'estiu.

Notícies relacionades

Alerta marítima per fort temporal a la Costa Brava

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia