Desconvoquen la vaga d'escombraires a Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 17/07/2020

Finalment no hi haurà la vaga d'escombraries a Calonge i Sant Antoni que estava convocada per aquest divendres 17 de juliol.
Els treballadors i l'empresa GBI Grup, concessionària del servei de gestió de la recollida d'escombraries al municipi, han arribat a un acord i han desconvocat la vaga. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha participat activament com a mediador per resoldre el conflicte.

Els treballadors de GBI Grup demanaven que s'escoltessin les seves reivindicacions en la negociació del conveni amb l'empresa. El govern de Calonge i Sant Antoni ha intercedit per aconseguir que la direcció de l'empresa i els empleats arribessin a un acord sense haver de recórrer a la vaga, acord el qual es va materialitzar el passat dimecres en la reunió davant de la Inspecció de Treball amb la desconvocatòria oficial de l'aturada.

L'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, explica que celebren l'acord i agraeixen als treballadors i a l'empresa tot l'esforç negociador que han fet per desconvocar la vaga. D'altra banda, l'alcalde del municipi també agraeix la col·laboració i implicació de la CUP, el PP i Republicans per asseure's amb l'equip de govern i intentar trobar una solució.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia