Tallen el carrer Concepció de Sant Feliu durant cinc setmanes

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'urbanisme de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols aposta per millorar la seguretat dels camins escolars. Des d'aquest dilluns el carrer Concepció està tallat per tal de poder tirar endavant la construcció del pas elevat a la cruïlla entre el carrer Concepció i el carrer del Mall. Aquest és un carrer molt concorregut pels escolars que es desplacen fins als centres escolars més propers, com són l'escola Sant Josep i l'escola Gaziel. Davant el volum de trànsit que presenta aquest carrer, s'ha decidit abordar la formació d'aquesta cruïlla elevala que obligarà als conductors a reduir la velocitat. 

Les obres que han començat aquesta setmana s'allargaran cinc setmanes. Es tracta d'anivellar la cruilla i pavimentar-la amb una llosa antillicant que requereix de diversos dies perquè quedi ben assentada. 

Aquestes obres suposen la continuitat a les que van començar l'any passat amb les de l'encreuament del carrer Mall i Capmany, amb carrer de la Mercè i Marquès de Robert. Aquest tipus de reductor de velocitat en forma de pas de vianants elevat també es farà a la zona del futur Parc Central concretament la la cantonada entre el carrer Dos de Maig i Miquel Surís per frenar la velocitat de la gran quantitat de vehicles que utilitzen aquesta via.

Durant les obres del carrer Concepció així com el del carrer del Mal, entre Capmany i Joan Surís,  queden tallats a la circulació, sent només accessible pels veïns 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia