Els comerciants de Palamós fan pinya a la primera gala de Fecotur

Intervé: Toni Bachiller, president de Fecotur

Que Palamós arribi als 100 creuers per temporada per catapultar el comerç local. Aquest és un dels grans reptes plantejats per Fecotur durant la primera gala anual celebrada aquest dimecres amb tots els socis. 

L'associació de comerciants i empresaris preveu un futur ambiciós per la vila palamosina que diu que té potencial suficient per seguir creixent. Segons dades de la Direcció General de Comerç de la Generalitat, Palamós compta amb 22 botigues per cada 1.000 habitants, 9 més que la mitjana catalana. Un fet, que sumat a la oferta única d'esdeveniments com el carnaval, el Palamós Gastronòmic o la Christmas Race, i de productes com la gamba o el peix, ha de propiciar l'augment de turistes, especialment pel que fa al sector creuerístic. 

Una altra iniciativa que persegueix l'associació és comptar amb una central de reserves al passeig de cara al 2019 perquè el visitant tingui les màximes facilitats per contractar els serveis de les empreses palamosines.


Xec solidari i guardons als associats

Durant la gala d'aquest dimecres Fecotur va fer entrega d'un xec de 13.770 euros a les entitats socials de la vila, corresponents a les campanyes empreses per l'associació. 

Durant la gala també es van repartir guardons de reconeixement als associats de més de cent anys a més dels qui han aconseguit millors resultats en les campanyes pròpies durant aquest any. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia