Palamós facilita l'ampliació de les terrasses de bars i restaurants estudiant cas per cas

L'Ajuntament de Palamós ha acordat amb els bars i restaurants l'esponjament de les terrasses per complir amb les distàncies de seguretat i estudia cas per cas ampliacions d'espai sempre i quan no afectin la circulació de les persones.

La Fase 1 del desconfinament ha permès obrir les terrasses de bars i restaurants que han de garantir una distància de dos metres entre taules. Això implica en molts casos una reducció substancial del número de taules i per això des del consistori s'estudia la forma com ampliar l'espai. Ja sigui ocupant més tros de vorera o bé aprofitar trams de carretera tallats al trànsit.

En aquesta línia es treballa també a poder ubicar part de les terrasses en la secció de carrer situat just davant la terrassa, tancant al trànsit de vehicles un tram d'aquest vial, i on les taules i cadires n'ocuparien una part.

Actualment s'estudia poder aplicar aquest sistema al darrer tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre (àmbit de la Planassa), al carrer de Cervantes, al de Dídac Garrell, als dos trams dels carrers d'Orient i d'Alba que es troben situats al voltant de la plaça de Catalunya, i també a la plaça dels Arbres, plaça dels Comtes de Palamós i la plaça dels Països Catalans.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia