La 6a Jornada d'Oportunitats Laborals organitzada per l'IPEP arriba amb novetats

Palafrugell

Data: 01/02/2022

L’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) torna a organitzar la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell, que enguany arriba ja a la seva 6a edició.

 Actualment està obert el període de presentació d’ofertes per part de les empreses que hi vulguin participar.

Les empreses que vulguin participar es poden inscriure al lloc web de l’IPEP, abans del 13 de febrer. Posteriorment es faran públiques les ofertes i s’obrirà el termini per tal que s’inscriguin les persones en cerca de feina.

La trobada tindrà lloc el proper 16 de març. La novetat d'enguany és l’ampliació amb dues jornades més, que inclouran xerrades destinades a empreses i persones treballadores, així com a persones en recerca de feina i/o emprenedores.

En la darrera edició presencial, l’any 2020, van participar en la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell unes 275 persones en recerca de feina i un total de 43 empreses amb 102 ofertes laborals, que suposaven 452 vacants. L’any 2021 es va realitzar de forma telemàtica.

La Jornada d'Oportunitats Laborals pretén posar en contacte empreses de la nostra zona que busquen treballadors/es amb persones que busquen feina, ja sigui per a feines de temporada o permanents. Durant la jornada, els inscrits tenen l’oportunitat de fer una breu entrevista, amb les empreses que ofereixen les vacants a les que s’han apuntat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia