El nou Centre Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols obrirà les portes a la primavera

Les obres del nou Centre Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols avancen a bon ritme. A hores d'ara, l'excavació ja està feta i s'espera que els usuaris i professionals s'hi puguin traslladar a la primavera de l'any que ve.

El Centre Ocupacional i Especial de Treball 'Tramuntana' de Sant Feliu de Guíxols està ubicat al nucli del municipi, en concret, al Carrer Nou dels Garrofers. Després de vint anys en funcionament, les dependències s'han quedat petites. Ara, els seus usuaris esperen l'arribada de la primavera, quan es preveu l'obertura del nou edifici, adequat a les necessitats actuals. 
 

Creiem que l'Avinguda Europa és un espai més adient per encabir-hi el centre, ja que dona noves oportunitats als nois i noies. - Carles Motes, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Una sala polivalent, una zona destinada a la fisioteràpia i una altra a la logopèdia conformaran les sales del centre. També, s'habilitarà un despatx tècnic, un magatzem, a més de l'esperat jardí naturalitzat.

El Servei de Teràpia Ocupacional (STO) acollirà els 16 usuaris actuals de Sant Feliu de Guíxols. Com a novetat al municipi, també s'oferiran 14 places del Servei Ocupacional d'Inserció (SOI), que a hores d'ara només està disponible a Palafrugell.
 

El nou servei d'inserció permetrà que els ganxons que ara van a Palafrugell, puguin venir a Sant Feliu i, per tant, evitin desplaçaments.- Pere Cañigueral, gerent del Centre Tramuntana

El terreny de 363 metres quadrats, situat a l'Avinguda Europa, al costat de l'escola Baldiri Reixach, ja compta amb l'excavació feta. El termini d'execució és de cinc mesos i s'espera que les obres d'urbanització finalitzin al febrer. 
 

El nou centre de Sant Feliu permetrà alliberar places a Palafrugell i donar servei a un major nombre d'usuaris. - Sílvia Romero, vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aportat una inversió de 850 mil euros al projecte, a més de la cessió de l'espai. El Consell Comarcal del Baix Empordà, per la seva banda, equiparà l'interior de les dependències amb un pressupost de 30 mil euros i continuarà gestionant el centre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia