El Mercat de Palamós recomana productes de proximitat i de temporada

Palamós

Data: 25/05/2021

Del 17 al 30 de maig, diferents mercats que formen la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, entre ells el mercat de Palamós, estan animant i aconsellant als seus clients a fer una compra responsable i sostenible, donant protagonisme als productes de proximitat i de temporada. 

Durant la setmana cada parada del Mercat Municipal recomana als clients 3 productes per tal que el públic pugui conèixer les qualitats i la gran varietat que pot trobar a la instal·lació palamosina, i cada dia s'aniran canviant els articles recomanats. De tota manera, els venedors asseguren que aconsellen als seus clients tot l'any, i que un altre objectiu de la campanya és que aquests s'ho passin bé quan visitin el mercat i en surtin amb més informació dels productes que consumeixen.

El Mercat Municipal de Palamós el formen actualment 27 parades i locals, a més de les 40 parades ambulants del mercat de fruites i verdures.

Aquesta campanya s'emmarca dins la proposta "Estimo el meu mercat", que es va iniciar en l'àmbit internacional l'any 2014, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Promoció Econòmica-Mercats de l'Ajuntament de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia