L'aparcament de La Corxera entrarà en funcionament l'estiu vinent

Intervé: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

El nou aparcament s'adjudica aquesta setmana i les obres començaran a principis d'any

L'estiu vinent ja estarà en funcionament una part del nou aparcament de La Corxera. El Govern ganxó preveu adjudicar el projecte d'obres i serveis aquesta mateixa setmana per tal que les obres comencin a principis d'any i puguin veure la llum al mes de juny.

El nou aparcament es construirà en dues fases i tindrà més de 500 places. La primera fase és la que afecta la part que hi ha al darrere de l'estació d'autobusos mentre que la segona es deixarà per la tardor del 2022 i permetrà construir la zona de la Carretera de Tossa, allà on ara hi ha un espai d'estacionament d'autocaravanes i aparcament en un descampat.

Des de l'Ajuntament tenen l'esperança que es posi fi al que qualifiquen de problema endèmic de més de 40 anys de manca d'aparcaments a la ciutat.

La segona fase es deixa per després de l'estiu per no afectar a la temporada turística i hauria d'estar finalitzada el juny del 2023.


Sostenibilitat i consciència social


Dues de les característiques principals d'aquest nou aparcament és que per una banda serà de gestió pública i per l'altra sostenible mediambientalment. I és que segons el consistori serà autosuficient energèticament.

Pel que fa a la gestió, aquesta serà pública i amb criteris socials.
 

Transformació total de l'entorn de la Corxera


El nou aparcament de la Corxera suposarà una transformació important de tota aquesta zona d'equipaments i serveis on hi ha el Monestir, el futur Thyssen, el Teatre, l'estació d'autobusos, el camp de futbol i les pistes de pàdel i és una de les inversions que es farà en aquest entorn que també té prevista l'urbanització de la plaça del Monestir i el soterrament de la Riera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia